NEM MEGFELELŐ A MÉRET?
Nincs semmi probléma, a mi csapatunk segítségére lesz és rendelkezésére bocsátja a termék INGYENES méretcseréjét, ha eleget tesz az alábbi feltételeknek:
• A csere igénylése maximum 14 napon belül történhet, a csomag átvételétől számítva;
• A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni, kopásmentesen, egy védő csomagolásba ( műanyag zsák / zacskó / fólia ) és az eredeti címkékkel.

EGY MÁS MODELLT VAGY SZÍNT SZERETNE?
Ha meggondolja magát a színnel vagy a modellel kapcsolatban, a mi csapatunk lehetőséget ad a szín és a modell cserére, abban az esetben, ha eleget tesz a következő feltételeknek:
A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni (kérjük, amennyiben lehetséges az eredeti csomagolásba az összes kiegészítővel, érintetlen címkékkel, mert a csomagolás is tartalmaz termék, illetve gyártó azonosító elemet, így garantálja az ügyfél számára a termék eredetiségét).

A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉT SZERETNÉ?
A 9. Cikk OUG 34/2014 alapján,tájékoztatjuk Önöket, hogy a csomag átvételétől számított 14 napon belül, van lehetősége, hogy értesítsen bennünket, hogy eláll a szerződéstől és visszaküldi a megvásárolt TERMÉKEKET, anélkül, hogy megkellene indokolja döntését és anélkül, hogy ez bármilyen más költséget vonna maga után az előirtak alapján 13. Cikk (3). bekezdés és a 14. cikk az OUG nr.34/2014.

Az Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a megrendelt árut átvette.
Több termék adásvétele eseten, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, akkor az utoljása szolgáltatott termék átvételének napjától; több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak átvétele napjától gyakorolhatja az ügyfél az elállás jogát.
Természetesen az ügyfél a termék megvásárlásától a termék átvétele, kiszállítása előtt is bármikor elállhat, ez irányú szándékát telefonon, e-mailben és írásban jelezheti a szolgáltató, az üzemeltető felé.

A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. A vállalkozás követelheti a fenti használatot meghaladó használatból adódó és a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan vásárolt.