Kövesse nyomon a rendelésemet

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Magyarországi áruházunkban ingyenesen átveheted csomagod! Ingyenes megrendelést kap minden megrendelésnél
INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!
SZABAD VISSZATÉR!!!

 

KISZÁLLÍTÁSI IDŐ

A rendelés során minden esetben előre jelezzük a várható kiszállítás idejét. A legtöbb esetben a szállítás 2-5 munkanapon belül történik. Azonban, ha a rendelt termék európai raktárunkból kerül kézbesítésre, az időtáv akár 7 munkanappal is megnövekedhet. A rendelés leadását követően a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk rendelésed állapotáról, valamint nyomon követheted rendelésed közvetlenül szállító partnereinken keresztül.

SZÁLLÍTÓ PARTNEREINK ÉS ÁTVEVŐ PONTOK:

Átvétel áruházainkban - Ingyenes
Vedd át rendelésed áruházainkban ingyenesen!
Fizetés: csak online, bankkártyával, promóciós kóddal, és e-kuponnal lehetséges.
Rendelésed online profilodban követheted nyomon, illetve e-mailben is tájékoztatunk. Csomagod a kiszállítást követően, nyitvatartási időn belül 7 napig veheted át.


Hogyan és mennyi idő alatt kapom meg a rendelést?
Az Ön rendelése, a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb két munkanapon belül, kizárólag futárszolgálattal küldödik.

Mi a megrendelések szállítási programja?
A kiszállítás hétfőtől péntekig történik. A megrendeléseket 09:00-17:00 órák között szállítják. Ha nem lesz otthon a megadott határidőben, kérjük adja meg a címet ahol megtalálható lesz a fennebb megemlített időintervallumban.

Mikor van feldolgozva megrendelésem?
A hétfőtől csütörtökig, 15:00 óra után beérkezett megrendelések, másnap kerülnek feldolgozásra és elszállításra. A péntek 15:00 órától egészen vasárnapig beérkezett megrendelések, a hétfői nap folyamán kerülnek feldolgozásra és elszállításra, úgyhogy Önhöz kedden vagy legkésöbb szerdán érnek.