ESPORTCIPO.HU

A esportcipo.hu üzlethálózat tulajdonosa Magyarország egyik legnagyobb sportcipő-üzlethálózata. A esportcipo.hu olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Nike, Adidas, Converse, Asics, New Balance. Akár egy alkalmi cipő vásárlására gondol, akár egy mindennapi viseletre alkalmas cipőre vagy egy sportcipőre, a esportcipo.hu megtalálja. Több mint 1000 termék áll rendelkezésre, és nem csak cipők közül lehet választani, de ruházat, táskakínálat és kiegészítők is elérhetők.

 

Küldetésünk, hogy a Magyarország legjobb cipő és ruházati kis és nagykereskedelme legyen, ikonikus márkákkal, melyek külön üzleti stratégiával, mégis összehangoltan működnek minőségi üzletekkel és dinamikusan fejlődő weboldallal.

Célunk, hogy üzleteinkben mindig az adott pillanat legnépszerűbb és legkeresettebb divat és sport márkák legjobb termékeit áruljuk, egyaránt komoly hangsúlyt fektetve a ruhákra valamint a cipőkre, amelyek a célcsoport számára a lehető legjobb feltételekkel érhetők el.

A esportcipo.hu vallja, hogy a vevő mindenek felett áll, ezért minden stratégiája és tette azt szolgálja, hogy a lokalizált szükséglethez illeszkedő termékkínálatot és vásárlási élményt nyújtson vevőinek a folyamatosan fejlődő üzlethálózataiban, valamint innovatív webáruházában.

A vevő-központú stratégia alkalmazásával és a gondos, mindenre kiterjedő tervezéssel a esportcipo.hu márka egyértelmű célja, hogy fontos piaci réseket fedjen le a magyar és a nemzetközi piacon.

A esportcipo.hu elkötelezett híve a nyitott és őszinte kommunikációnak az alkalmazottakkal, kereskedőkkel, a vevőkkel és a médiával szemben egyaránt. Ők mind fontos résztvevői a esportcipo.hu sikereinek, ezért cégünk mindig igyekszik naprakésznek tartani őket a cég eseményeivel kapcsolatban.